COLDPLAY

Innan berättade jag ju att jag fick välja en valfri cd-skiva från min pratik plats och först ville jag ha Veronica Maggio men den var tyvärr slut men då valde jag ColdPlay och hur bra är inte dem wiiii i'm so happy =)


Min fråga till er ?

Vad gör er glada om ni är deppiga?



jag börjar med den här låten sjukt bra


 
men det är en slow version

SORRY =(

Jag ber verkligen om ursäkt mina kära läsare jag skriver inga inlägg men ni besöker mig fortfarande you make my day =) iaf problemet är att jag har inte haft tid att blogga jag väntar fortfarande på min mobil så att jag kan ladda upp bilder och mobil blogga it's just not me men just nu känns det som bloggtorka jag vet inte vad jag ska skriva om men nu finns det så mycket att skriva om så jag börjar redan nu =)

Broken-Hearted Girl


Stiltips: Hattar!








Hattar är hett på modefronten igen och en av de mest vågade accessoarerna att bära sägs det! Vare sig det är stora solhattar, mindre stråhattar eller den gamla hederliga gubbmodellen så finns det många riktigt snygga hattar! Vilken modell gillar du mest? 

GOD MORGON SUNSHINES

Oh förlåt för dålig uppdatering men jag har varit så jäkla upptagen anyway idag jag ska ut mrd min kära vän hon ska shoppa inför sin resa men även jag ska shoppa sen ska vi fika och välja en gratis cd-skiva från vår prao-plats oh hur snälla är inte dem? Om ni fick välja en gratis skiva vilken skulle ni välja jag behöver råd för att jag vet inte vad jag vill ha
 I NEED HELP!!!!

Vem bar den bäst?!




Tuffa Rihanna vs. söta Jessica Alba! Dessa två fashionistor har helt olika stilar men både älskar de J Brand "Zombie"-jeansen och har använt dem flitigt! Rihanna hade sina med en snygg vit korsett medan Jessica matchade sina med en lös topp och nya blonda lockar! Vad tycker ni om jeansen och vems stil var snyggare?!

stiltips GULT!!!


Vilken färg tänker du på när du tänker på sommaren? Gult är definitivt en riktigt somrig färg. Vare sig det är en solgul topp eller en guldskimmrande klänning så är det verkligen snyggt på sommaren! Kika på hur stjärnor som Joanna Garcia, Holly Madison, Jennifer Love Hewitt och Kristin Davis bär den gula trenden!









ME LOVE GRATISBIO

Yes, ni ser rubriken. Jag verkligen älskar gratisbio. För er som inte vet vad det är så är det en gratishemsida där du samlar poäng som du sedan byter ut mot valfritt presentkort eller biobiljeter.
Allting är super enkelt, och det finns lite olika saker du kan göra för att få poäng.
· värva vänner

· blogga om gratisbio

· klicka på hemsidor

· gör unika erbjudanden

· är aktiv 

och en massa annat. Det är liksom en gratis väg till presentkort och biobiljetter. Det sitter väl inte fel?



Klicka på länken bara. Du får gratis poäng bara genom att gå med!
Gratisbio.se !
Gratisbio.se är verkligen en bra sajt!! det är värt att sägas flera gånger om. Om du vill själv bli medlem hos Gratisbio.se för att själv kunna samla ihop en massa poäng enkelt och bra för att sedan lösa ut ett presentkort i en valfri butik, låt då mig värva dig:

Genom att bli medlem via min bildlänk, så får du 75 startpoäng


Avril Lavigne Innocence

WOW DEN ÄR SÅ JÄKLA BRA
 

HIT ME

Vad tycker nu om låten? me like

HISS ELLER DISS!!




Grey's Anatomy-skönheten Katherine Heigl skapade stort rabalder på premiären av hennes nya film The Ugly Truth i helgen! Hon har nämligen bytt ut sina blonda lockra mot en mörkbrun färg! Och vad tycker ni kära läsare är det en HISS ELLER MISS!?

OBSESSED

wow alltså wow

GOD NATT=)

Nä nu ska jag sova ha det gött allesammans sweet dreams

HÅRTIPS

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

FAVORIT MASCARA

Nu har jag hittat en till favorit mascara och det är loreal's telescopic mascara den är sjukt bra och borsten kommer åt alla fransar =) 
 

Varför?

Varför brukar söndagar alltid vara långtråkiga det känns som om det inte finns något att göra jag fösöker att slösa bort tiden med att fixa mina någlar men nu är dem lite långa ocg fina och dem har vit nagellack så jag vill inte förstöra de men jag ska fixa nu för att vi ska åka till Hörby

DAGENS LÅT

Vad tycks det här är dagens låt beronde med vädret här i Malmö



Vem bar den bäst?



Kortkort och sexigt eller lite längre och mer elegant?! Spanska skådespelerskan Elsa Patsky och Megan Fox har båda fallit för samma blommiga klänning och medan Elsa bar den i rätt längd på ett röda mattan event så kortade Megan av den och bar den tillsammans med sexiga Louboutin-klackar på MTV Awards. Vem bar den bäst?!

HISS ELLER MISS!!






Twilight-skådisen Ashley Greene  var med på Alexa Chungs MTV serie ''Its On'' igår i en väldigt intressant sommaroutfit! Ashley hade nämligen på sig ett par svarta lädershorts med hög midja som hon matchade med en leopardfläckig rosa topp. Så vad tycker ni kära läsare är det en hiss eller miss!.

GOD MORGON BLOGGEN =)

God morgon kära läsare idag vaknade jag rätt så glad hehe kan de bero på att jag hade rekordbesök igår woho så jäkla glad eller så var det att jag lyssnade på låten ''I Want You Back'' hela natten men jag tror att det är tackvare er. Vad ska ni göra idag då här i Malmö är det rätt så tråkigt väder så att man vill bara krypa tillbaka till sängen =(.  Hörs snart// Ireen

I WANT YOU BACK

ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN R.I.P MJ

HÅRTIPS

Använd alltid värmeskyddande medel innan du plattar eller lockar håret. Tången bränner då istället på produkten och inte håret, det som ryker är produkten som ångar.

- Om du oftast har håret uppsatt tänk då på att byta ställe där du fäster din hårsnodd, håret kommer annars att skavas av på det ställe där snodden alltid sitter.

- Det bästa är att inte använda shampoo så ofta, egentligen räcker det att bara använda balsam i hårbotten och längderna om håret inte är jättesmutsigt.

- Anväder du löshår med clips så försök att byta ställe där du fäster dom så ofta det går eftersom hår lätt kan lossna efter ett tag.

- Har du redan en hårfärg du gillar så behöver du endast färga utxäxten och inte hela håret varje gång.

- Klipp dig gärna var 6-8 vecka. Slitna toppar klättrar uppåt om man går med det för länge. En klippning är det enda som botar redan kluvna toppar

smink

Ögonfärg:

Vill du förstärka din ögonfärg ska du använda dig av kontraster.
Alltså, dina ögon blir inte blåare bara för att du har blå ögonskugga.
Ögat har tre grundfärger: blått, gult och rött.


- Blåa ögon förstärks med aprikos, terrakotta och bruna fäger.
- Bruna ögon förstärks med blått, violett, lila och rosa.
- För att framhäva gröna ögon ska man använda sig av lila ögonskugga.

Tips för små ögon:

Det bästa sättet för att få dina ögon att se större ut är att använda skuggor både under och över ögat.
En ljusare brun, terrakotta, grå eller beige kan vara bra färger till vardags.
Lägg en så kallad lockskugga över hela ögonlocket.
Ett smart knep är att använda sig av en större borste så som rougeborste, och svepa
den fram och tillbaka över hela ögonlocket. Det går fort och ger ett naturligt intryck.
Sedan kan man även lägga en ljus kajal, (t. ex. vit) för att få ögat att se större och piggare ut.
Sist, mascara!


Rihanna framhäver sina brun/gröna ögon med en lila ögonskugga.

Vem bar den bäst?

Madonna vs. Whitney - vem var snyggast i D&G-blåsan?

I LOVE GRATISBIO

Yes, ni ser rubriken. Jag verkligen älskar gratisbio. För er som inte vet vad det är så är det en gratishemsida där du samlar poäng som du sedan byter ut mot valfritt presentkort eller biobiljeter.
Allting är super enkelt, och det finns lite olika saker du kan göra för att få poäng.
· värva vänner

· blogga om gratisbio

· klicka på hemsidor

· gör unika erbjudanden

· är aktiv 

och en massa annat. Det är liksom en gratis väg till presentkort och biobiljetter. Det sitter väl inte fel?



Klicka på länken bara. Du får gratis poäng bara genom att gå med!
Gratisbio.se !
Gratisbio.se är verkligen en bra sajt!! det är värt att sägas flera gånger om. Om du vill själv bli medlem hos Gratisbio.se för att själv kunna samla ihop en massa poäng enkelt och bra för att sedan lösa ut ett presentkort i en valfri butik, låt då mig värva dig:

Genom att bli medlem via min bildlänk, så får du 75 startpoäng.

För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se på din blogg (max ett inlägg per vecka!), får du också poäng. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com.


SONY ERICSSON VS NOKIA

Vilken mobil ska jag välja sony ericsson c905 eller nokia

 VS

Här länkarna :
http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=2165563
http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=2004740

RÖSTA=)

BLOGGDESIGN

Just nu har Jessica en annan tävling där du kan vinna en blå bloggdesign!
Tävlingen avslutas 17 juli

BLOGLOVIN

Skulle vara enormt glad om ni skulle vilja följa min blogg via bloglovin och ni som gör det kommentera så kan jag följa era bloggar=)

16.16

klockan är 16.16 och jag har inget att göra=(

TUMMEN NER/UPP

Tummen ner för mig (Ireen) för att jag är sjuk och det är varmt ute och jag vill äta glass=(



 Tummen upp för det fina soliga och molnfria vädret här i Malmö

Vinn en Bloggdesign!

Just nu har Jessica en tävling där du kan vinna en Begie bloggdesign!
Tävlingen avslutas 15 juli kl: 18:00.=)

MICHAEL JACKSON-SPÖKE? UNDER LIVE SÄNDNINGEN

Läskigt!!

HISS ELLER MISS?

Vad tycker ni om ''shutter shades'' är dem en hiss eller miss?
 

DAGENS LÅT

Jag har fastnat för den här låten
 

ADRIANA LIMA

Jag kollade runt och hittade den här hemsidan http://quiz.start.no/?p=qplay&quizID=8776 och jag fick att jag är mest lik Victoria secret modellen Adriana Lima och hur snygg är inte hon?
  
 
 
 

Missfärgade naglar?

Många har idag problem med att de har missfärgade naglar, de flesta i gulaktig färg. Detta brukar ske för de som inte låter naglarna andas från nagellacket, eller de som ständigt har lösnaglar. Detta tips är för er. Gör detta en gång i veckan eller efter de gångerna du tar bort nagellacket, och du lär se resultat!

DU BEHÖVER
En skål
1 citron (alternativt citronsaft)
3 msk mandelolja/nagelolja (alternativt olivolja)
½ tsk citronsyra (går att köpa på vanliga matbutiker)

* Häll i ingredienserna och rör om

* Badda naglarna i blandningen

TIPS I TIPSET!
När du har tömt citronen på saft och gjort ovanstående tips, så kan du hälla tillbaka lite av blandningen du har gjort i den delade citronen igen och gnugga i dina naglar i citronköttet och saften. Gnugga fram och tillbaka ett tag. Detta tar bort det gula i naglarna och smutsen under de.

Blir det mycket över? Spara till nästa gång.


WHEN YOU WERE YOUNG

Här är dagens låt jag gillar den väldigt bra den är av ''the killers''

kläder som jag vill ha

 snyggt?

LÄPPGLANS SOM INTE GÖR ONT=) JA TACK!

Här är två favorit läppglans som jag köper från H&M dem  är billiga, fina, glansiga och dem gör inte ont =) hur bra är inte de
 
1.den första har en liten pensel och luktar underbart men den jag anväder har ingen färg utom bara glänser
2.den andra är som vanlig läppglans och jag tycker att den luktar melon hihi gott och färgen jag använder heter ''soda pop'' alltså inte den på bilden

God morgon bloggen=)

God morgon kära läsare vad gör ni nu själv har jag vaknat precis eller inte exakt nu men för en halv timme sedan iaf nu ska jag göra pannkakor yummie =) vad brukar ni äta med era pannkakor jag ska äta med sylt haha det vanliga
 
(bild hämtad från google)

DRAR

Drar till syrran nu uppdaterar därifrån om datorn är ledig =) men fortsätt och läs min blogg och kommentera gärna


LÄPPGLANS SOM GÖR ONT=( NEJ TACK!

Maybelline's new Shine Seduction lipstick SVIDER  när man lägger och tar snabbt slut dum var jag som gick och köpte den för att jag ångrade mig verkligen. Men vad ska man säga man lär sig av sina misstag
p.s men man får fina glänsande läppar :D


TWILIGHT

Vad tycker ni om Twilight böckerna/filmen  själv tycker jag att dem är awsome har läst alla fyra böcker på engelska och svenska och jag ska se ''New Moon'' när det är självklart premiär
   

 och dem heter
1.Twilight
2.New Moon
3.Eclipse
4.Breaking Dawn

Mascara

Mina två favorit mascara är Maybelline Great Lash Mascara och L'OREAL 1 Voluminous Carbon Black x5  dem är väldigt bra man får fylliga och långa ögonfransar
 

GLASS

Just nu äter jag glass med smaken vanilj/choklad och en annan sort med vanilj/päron och såklart chokladsås till toppingen
  

nageltips

Varsågod, 9 nyttiga nageltips!


1.
Satsa på ett riktigt bra underlack, det funkar som hudcrème för nageln. Men precis som det finns olika hudtyper måste du pröva dig fram för att hitta ett underlack som passar just dina naglar.

2. Har naglarna blivit torra och spröda? Använd nagelolja morgon och kväll men kom ihåg att det kan ta upp till sex månader innan du ser resultat.

3. Är huden riktigt torr på vintern? Smörj händerna med mycket fett- och fuktrik crème före läggdags och sov med bomullshandskar.

4. Lägger du pengar på en professionell manikyr då och då kommer inte bara dina naglar att må bättre. Dina lack kommer också att sitta mycket längre, upp till två veckor är ingen omöjlighet.

5. Nagellack är färskvara, efter sex månader blir torktiden längre och hållbarheten sämre.

6. Raka naglar håller sig snygga längre än spetsiga men fila aldrig på sidorna för att få bukt med trekantiga paraplynaglar. Då kommer nageln att försöka kompensera och problemet blir värre.

7. Borsta istället för att peta under naglarna. Det gör att huden under kommer att ge nageln en fint naturlig rundning.

8. När du lackar, lacka ner på sidorna också så skyddar du nageln.

9. Ska du använda en nagelstärkare, satsa på en som passar din nagel och använd enbart som kur.

sminktips

1. Fuktmask.

Lägg en fuktmask innan du lägger på makeupen, det ger huden fukt och det blir ett bra underlag för makeupen.

 

2. Bas

Lägg alltid en så lätt bas som möjligt, det ger ett naturligt och fint resultat.

 

3. Löspuder

Använd löspuder för att fixera makeupen. Fast puder använder du bara till att matta ner.

 

4. Torra läppar

Om du har torra läppar, fukta en frottéhandduk med ljummet vatten och massera läpparna lätt. Perfekt innan du applicerar läppstift.

 

5. Torra ögonlock

Se till att ögonlocken är helt torra innan du applicerar ögonskugga. Detta för att få ett så jämt resultat som möjligt. Du kan till exempel förpreparera ögonlocken med puder eller en hudfärgad, matt ögonskugga.

 

6. Applicera ögonskugga med pensel

Applicera ögonskugga med en pensel, och jobba bort linjerna med en större, ren pensel.

 

7. Böj ögonfransarna

Böj alltid ögonfransarna INNAN du applicerar mascara, för bästa resultat.

 

8. Ögonbrynen

Om du använder ögonbrynspenna, applicera den utifrån och in, då fastnar färgen på alla småhår istället för på huden.

 

9. Läppstift som håller

Vill du ha ett läppstift som håller hela dagen? Fyll i HELA läpparna, inte bara kanterna, med läppenna, och applicera därefter läppstiftet.

 

10. Festsnygg

För att snabbt förvandla din vardagsmakeup till en festmakeup, applicera kolpenna på ögonkanten, innanför ögonfransen. Supersnyggt!


TUMMEN NER

 

TUMMEN NER FÖR MALMÖS VÄDER =(

MÄN SOM HATAR KVINNOR

Idag gick jag och lånade boken ''Män som hatar kvinnor'' jag läste den innan men han aldrig att läsa ut den så alla ni som har läst den vad tyckte ni om den?

vill ha just nu



 







och alla dem finns i gina tricot

varför?

varför syns inte bilden på mina nya skor =( iaf här är länken http://www.dinsko.se/Dam/Farger/Svart.aspx?art=244680&image=_A

NYTT I SKOHYLLAN =)

Idag har jag köpt ett par barbie? skor från din sko jag gillar dem hihi =)

Paris Hiltons BFF död!

Paris Hiltons nya show ''MY NEW BFF'' har fått ett sorgligt besked om att en av kandidaterna Kat McKenzie avled 3e juli dödsorsaken är fortfarande oklar
                                                                                  
  Kat McKenzie       Paris Hilton

THINKING OF YOU


God morgon på er just nu lyssnar jag på Katy Perrys låt ' Thinking of you '' den är grym har lyssnat på tiden på den hela tiden så att jag snart kan hela texten men jag ska försöka ladda upp den  här är texten iaf  


http://www.youtube.com/watch?v=laiROGvrWMM

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

(PRE)
You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

(CHORUS)
Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

(V2)
You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

(PRE)
He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

(CHORUS)
Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

(BRIDGE)
You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

(CHORUS)
Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your...

Your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door and
Take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay


födelsedag

Igår fyllde jag år jag kan ladda upp bilder senare för att just nu så strejkar mobilen =( . Min äldsta syster betalde själva tårtan som jag fick välja blev as fin, ett par svarta shorts från H&M som jag ville ha. Av pappa fick jag pengar men han köpte även glass väldigt god var den. Min bror som skulle köpa en Nokia tuch var tyvärr slut men han beställde den åt mig så om kanske två veckor så får jag den :D, men jag fick pengar av han med. Hmm vad fick jag mer juste av min systers dotter som är 6 år fick pärlarmband och pärlörhänge formade som en blomma och dem var från glitter. Av min andra syster fick jag pengar haha massa pengar blev det och av min andra syster som kunde tyvärr inte komma köpte till ett par capribyxor från gina tricot men tyvärr har jag stora ''höfter'' så den fick jag lämna tillbaka men ska få något nytt och enligt min syster så är det två saker som jag ska få och sist men inte mins så fick jag ett väldigt fin och dyr halsband av min kära mamma men fick mera pengar av henne hehe// Ireen

ny mobil

 här är mobilen jag ska få vad tycker ni?   http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=2165563


stan

Eftersom jag fyller år idag tänkte jag bjuda min kompis för att hon bjöd mig när hon fyllde år. Vi fikade i Folk Å Rock och för ca en månad sen så hade jag praktik hos dem och idag bjöd dem oss på fikan men jag betalde för de jag skuller äta men fick ''personal rabatt'' // Ireen

hos min syster

nu är jag hemma hos min syster och försöker att få hennes dotter att avslöja hennes present tillmig eftersom jag fyller 15 år imorgon Grattis till mig :D

bloggen

hej jag är ny på blogg.se och jag undrar om någon kunde hjälpa mig designen


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0